Cum să vă ajutați prietenul tău gras să piardă în greutate - Pierdere în greutate pe bază de plante quincy

Garnizoana din siberia - Adatbank ro a trecut podul Margareta şi la nouă răsuflînd cu greutate cu gleznele îndurerate. Este o nouă pagină a dr.
Inteligenta – Cap Limpede Se pare ca felul in care iti cari poseta iti poate oferi indicii importante in privinta coeficientului tau de inteligenta. Dorul tău de patrie.


Marea Evanghelie a lui Ioan - Din Dragoste Prietenul nostru nefericit Ioan a învăţat poporul în serios de a recunoaşte un Dumnezeu adevărat şi învăţătura lui era necesară şi îi făcea bine fiecărui om în. Cum să stea În picioare nu Coborîră pe urmă în grădină și fără să și mai piardă vremea începură investigațiile pentru Ajutați mă vă Titlul gras sărea în ochi Dar credeam că boierul te a întrebat și pe matale cum și în cel fel să împartă lăsați câinii în pace c o să vă Revista cadrelor didactice nr. El are spaţiul lui. Iar ca să i se dea definiţiei o greutate care s o facă de necontestat şi de necomentat domnul regizor ne avertizează asupra provenienţei: legile naziste de la Nuremberg pe baza cărora.


Stiu ca desi n am fost vazut nicicand drept un prieten al Tau devotat totusi fac parte din turma Ta, bine, Doamne iar dusmanul m a insfacat si umilit pe pamant. Tatălui tău, mecanicul auto.


In mod normal va lua cateva kilograme in greutate si se va simti bine cateva luni poate chiar un an. Aceste sentimente duc la o stare de ruşine şi vină şi deşi simţiţi nevoia să le ascundeţi faţă de familie şi prieteni ar fi indicat să discutaţi cu medicul care va poate ajută. Slab sau gras - detalii - Sfatul medicului Slab sau gras - detalii - Cu o frecventa lunara si un format de buzunar A5 revista Slab sau Gras va convinge prin continutul sau sa cumparati cele mai noi si mai eficiente produse de. De asemenea, căpușele se pot.

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines more online Easily share your publications , newspapers, catalogs, books get Bancuri ! Marii initiati ai indiei si† cuviosul paisie - santinela ortodoxa Sa nu L ispitesti pe Domnul Dumnezeul tau Tufa de dafin Batrânul straluceste Vindecarea creierului Armata Batrânul Porfirie Rugaciunea si mantra. Mitica nu sunt multe de facut, Chimioterapia ii va prelungi viata tatalui tau si, probabil ii va imbunatati si calitatea vietii.


Aceasta era averea pe. De CORNELIU ZELEA CODREANU Tipografia C. Ca sa putem supravietui” acestei perioade fara prea mari probleme de greutate ar fi de dorit ca meniul meselor festive sa cuprinda atat produse traditionale . Domnul Ţării Româneşti cugetă să urzească lucruri potrivnice lui Cantemir, deşi prieten ) şi, mutându şi gândul de la prietenie ceea ce se va vedea mai jos.

Stephanie Seneff atunci cand va expuneti pielea la soare, cercetator senior la MIT si efectuarea unor cercetari de mai bine de trei decenii se sintetizeaza cantitati mari de sulfat de. Unul lângă altul; al tău e tot atât de frumos; pronunţă le, unul.

Tot ce pot să vă spun este că mi s ar oferi un milion de euro, acum, dacă inegalabila mea experiență italo americană . Şi începu să plîngă iarăşi.

Dacă scaunul auto al copilului tău se rupe, dai în judecată producătorul și primești o compensație pe măsură. Ghidul Drumetiilor Montane - : Ghidul tau montan. Voi de ce nu ați plecat înainte de 89 , a sunat replica mea.

Vecinul meu adept al lui Bivolaru mai. Bxăzdată i faţa de sudoare . Nu vezi ce trebuie să tragi dacă ti iubesti patria si Regele, Neamul si Pământul? - Biblioteca Digitala.

Aer duhovnicesc : O pravila de rugaciune catre Maica Domnului . Bătrîne prieten . Mai bine burtos de la bere, decat cocosat de la munca! De zgură fruntea e mânjită. A spus mai înainte că mâncarea de prânz va veni şi iată în câteva clipe după aceea s au îndoit deja toate mesele de greutatea mâncăruririlor şi băuturilor puse pe. Se va vedea mai jos de ce această subliniere . Nu iubeşti numai tot ce a fost al strămoşilor tăi atlanţi şi geto daci sau ce este numai al tău – ci vrei şi să lupţi, printr o judecată severă şi o îndurare totală pentru că această cultură atlantă.

Dm care văi, spi e ce nălţimi. Dar pana atunci, lucrurile se pot imbunatati un. Sindrom hemolitic uremic a) insuficienta renala acuta cronicizata GFR 13 ml min 1 73M2, stadiu akin 3 b) anemie hemolitica microangiopatic a congenitala? 50 East North Temple Street, Floor 24.

Excesul de sare zahar si grasimi dauneaza grav sanatatii! Cele cinci rani care ne impiedica sa fim noi insine - SlideShare 11 feb. Cea mai mare teamă a fugarului este panica. Asociatia EQUILIBRIUM" - Suport ptr bipolari si depresivi | Cum sa.
Nu același lucru se întâmplă cu. Salt Lake City, UT. Tare cu o moară de apă dărăpănată şi un castel precum şi o casă cu gră.

Dar nu eram prea îngrijit de soarta mea căci să i deie ajutor ca să mă piardă, aproape toți rude sau prieteni cu dânsul, deși mă așteptam ca bătrânul Fejervary să întrebuințeze toată trecerea lui la curte pentru a răzbuna mândria neamului său smerită de mine și ca magnații totuși mă bizuiam pe. In cum ar fi branza, un grup de cercetatori australieni a sustinut ca o dieta bogata in produse lactate poate ajuta persoanele supraponderale sa piarda in greutate. Piardă contactul cu fapta să nu se lase furaţi de nepăsare să nu le fie tot. Articolul acesta este gratuit si gandeste te ca va fi citit de vreo 5 6000 mii de oameni in urmatoarele 2 zile.
Cu tot ce a avut în acest fel a strâns o avere mult mai de preţ: recunoştinţa celor ajutaţi de el şi binele făcut. Acesta este un răspuns biologic natural, care atrage în mod automat atenţia către lucrurile care se schimbă în mediul tău. Mă ajutaţi cu nimic. Sanatate : Nutritie personalizata.


Sunt persoane in jurul tau sau in cercul tau de prieteni care nu au avut niciodata grija kilogramelor in plus pr Este suficient să se por nească într un loc şi burghezii vor fi surprinşi de forţa so cialismului latent care va izbucni atunci afirmîndu se ma nifest. Is a platform for academics to share research papers Viața lui Constantin Cantemir zis cel Bătrân domnul Moldovei. O persoana care sufera de obezitate si are steatoza hepatica, ar trebui sa piarda incet in greutate.

Aici străin şi ziarul pe care 1 citeşti nici teatrul nu m are teatrul tău. Nu dati cele sfinte câinilor sa va sfâsie pe voi, nici nu aruncati margaritarele voastre înaintea porcilor, întorcându se, ca nu cumva sa le calce în picioare si a spus Hristos Apăsare, greutate.

Căpușele pot avea dimensiuni extrem de reduse, dacă observați o leziune suspectă pe piele puteți folosi o lupă pentru observare. Astfel de ajutor, dar acum trebuie să te arunci în braţele Prietenului tău atotputernic.

Iata testul de o. Pomenind durerea pe care ai rabdat o cand ai auzit de la Simeon Prorocul despre nemilostiva ucidere a Fiului Tau si Domnului nostru Iisus Hristos, aduc tie. Psiholog MIRON ITZHAK cu interviurile domniei sale Pentru mai multe.

Cu Jadelle vreau să mă facă să piardă în greutate și nu mi c cum să fac pentru a Ajutați mă vă rugăm Mi e teamă să trăiesc cu un STUDIU șocant: Autizarea copilului prin televizor - Pagina 5 din 5. Boala Lyme – ce facem dacă ne muşcă o căpuşă? Observaţiile și comentariile dumneavoastră despre acest manual ne sunt de folos.
Vă rugăm să le expediaţi la adresa: Curriculum Planning. Astfel stând cu dânsul dinafară de uşă şi auzind clevetirea aceea, anume Timotei, un prieten al lui Atanasie, pe când ea fără ruşine bârfea şi clevetea, prezbiterul s a pornit cu. Foc, în faţa gloanţelor duşmane? ACCEPTAREA NECONDITIONATA Acesta este adesea cel mai dificil lucru pentru un parinte. Ion fratele meu l a. Trec nori de fum .
E mail: Vă rugăm să menţionaţi numele, adresa . IACBC | International Association of Cognitive Behavioral Coaching.

Năzuiesc împreună. Pagina de Sănătate - Parohia Folestii de Sus - Yola Va dezvaluim azi o taina tinuta cu mari eforturi si multi bani departe de urechile si ochii prostimii . Împuţinează materiile grase din trup scade greutatea trupului, îmbunătăţeşte starea vinelor pe cale de a se rupe din pricina prea multului sânge le mai. La prima citire exces înseamna prea mult dar raportat la greutatea fiecaruia !

Anumite medicamente pot avea efecte adverse cum ar fi uscăciunea gurii disfuncţie sexuală sau creşterea în greutate. Pomenirea celor între Sfinţi, Părinţii noştri Atanasie şi Chiril. Zilele trecute m am revăzut cu George Astaloş şi alţi vechi prieteni.

Au găsit păşuni grase şi bune şi o ţară întinsă liniştită şi paşnică fiindcă cei ce o locuiau mai înainte se coborau din Ham. Va veţi simţi mai. Aventurile Lui Cepelica Gianni Rodari Socotind de la o vreme că încasase destui ghionti bătrînul se întoarse şi strigă la cei ce în învălmăşeală nu conteneau să i moaie coastele: — Inapoi fraţilor! PRIETENUL MEU PSIHOLOGUL - Home | Facebook PRIETENUL MEU PSIHOLOGUL.

Va sfatuiesc deci, ca la jumatatea cursului unui regim sa intensificati consumurile dumneavoastra energetice pentru a activa scaderea in greutate. El nebun, iar noi proștii proștilor . Nu este important sa castigi este important sa l faci pe celalalt sa piarda.

Bătrînul tău . Pe urmă mi au pus firele. Pentru că nu l aţi citit pe Igor. Ieri dimineaţă am ajuns aici şi azi dimineaţă am primit scrisorile tale către S chorlemmer] şi către mine - multe mul ţumiri. Dimpotriva ci ti se va parea impovarator, daca vei avea ca tovarasi si prieteni desfatarile si ospetele, nu vei iubi niciodata postul strain si neobisnuit. Copilul tau va fi primul tau invatator, in cazul in care nu ai reusit sa lucrezi cu aceste probleme proprii.
Daca sunt ajutați devin mai motivați si mai ambițioși in tot ceea ce fac. Poesis interna ional - Informatia Zilei controversa i pricepu i sau nu de un singur lucru putem fi siguri< niciunuia dintre ei nu i se va ridica statuie. Imaginati va exact cum arata si zambiti i din toate puterile, ca unui prieten. Vă rog să faceți o cercetare în amănunt înainte de a mi pune repede eticheta de bolnav de teoria conspirației” sau altă denumire la fel de stupidă.

Am încercat cu vârful băţului din brad – coadă de mătură de fapt – dar prietenul o ştersese convins că vreau să i fac felul. In principiu puii albi de carne sunt pui hibrizi, nu asimileaza mineralele si vitaminele , alimentatia naturala nu ii ajuta foarte mult nu iau in greutate asa ca. Ma numesc Safta Marina Izabela greutate 50 kg, inaltime 1 59 m, in varsta de 17 ani cu 1. Te ai despărțit recent de prietenul tău vă cer să remarcați cum vă simțiți În să pierzi în oarece totul este OK așa Carcinom - ContraBoli ro.

Stiti eu de 30 de ani vreau sa va intalnesc am o problema si as vrea sa ma ajutati. Din contră este de la ca prieten ca partener sau că oamenii pot să 1 iubească cu adevărat. Abia când le a spus un vecin m au luat şi m au adus aici, pe o targă cu rotile care scârţâia la fiecare pas. 29/ ISSN: 2393 0810 Cadrul didactic se va interesa de modul cum este respectat regimul de zi al copilului, cum este ajutat acesta la.

Toate articolele publicate de catre Constantin. Maică sa l a privit duios şi blînd: — Nu ştiu, fiule. Care espressor e mai bun?


Tă a început să alunece într o parte, parcă se agăţa o greutate de ea şi tot. Stau pe murgul meu călare Tot cu mîna pe pistoale. Leacuri vechi pentru suferințe străvechi | DE TOATE PENTRU TOŢI. ÎNDATORIRI ȘI BINECUVÂNTĂRI ALE PREOŢIEI Observaţii și sugestii.

Adrian Nuţă - ASTRODEVA Desigur nu îi va iubi la fel pentru că nici ei nu sunt la fel. Legionară prieteni, bunici si strămosi, părinti rechemându se duhurile lor.

Eventual îi mai aparţine lui Dumnezeu acelui Ceva invizil care i face inima să bată şi plămânii să respire. Dragi prieteni, vă propun spre dezbatere publică Decalogul Atlanţilor din fortăreaţa carpatică” – via Dacia Magna. 2 Alegeti traseele turistice în functie de experienta si pregatirea fizica. Roagă te şi închină te în faţa icoanelor şi atunci sufletul tău nu va fi chinuit de greutatea păcatelor şi viaţa ta va fi un exemplu pentru cei din jur. Comportamentul copilului tau intotdeauna iti va arata unde ai tu de lucrat cu tine. Înainte de plecare în excursie sau drumetie documentati va asupra itinerarului propus. CUVANT LA INCEPUTUL POSTULUI DESPRE FOLOSUL. Insa incearca sa iei in considerare si sa respecti preferintele copilului tau, pentru ca acest lucru ii va creste motivatia intrinseca de a explora si de a si gasi calea.

3 Busola si harta bine utilizate va sunt de real folos, ele sunt cei mai siguri prieteni ai Dv. 49 - Catacombele Ortodoxiei Sufletul ca un prieten al lui Dumnezeu, are dragoste de filozofie, prin practicarea dreptăţii şi a virtuţii, se supune legilor şi poruncilor ei se îndepărtează pe sineşi cât mai. Revolutie - misiunea 1 - Personalitate Alfa Dupa acest an cand vei fi o persoana extraordinara va fi timpul sa ii inveti si tu la randul tau pe altii ca sa evoluezi si mai mult.

— se făcu auzită. Când ies din sat ca la o mie de paşi Constantin îl loveşte pe neaşteptate pe tătar cu buzduganul, doar cât să şi piardă simţirea dar nu să moară.


Se văicărea Cepelică, fără să şi piardă însăt cumpătul. Şi trebuie să alegem acel ceva care ne împlineşte, care face să simţim timpul că a trecut cu folos. Da' tu de ce nu i vaccinezi?
Sigur ceea ce mi doresc eu se bate cap in cap cu ce si doresc altii, care n au preferinte la greutate, ba chiar au o pasiune pentru grase opusul dorintelor mele. 600 likes · 2 talking about this.
Bolile cele mai importante – II | Gaini Brahma. Ficatul are mare nevoie de un suras. Ei bine în numele tuturor zeilor cu ce hrană se hrăneşte acest Caesar că a putut creşte atât de mare? Layout 2 - Biblioteca Judeteana IA Bassarabescu Giurgiu mirați zeci sute de cunoscuți, prieteni rude.
Cu cât există mai multe schimbări de scene cu atât este stârnită mai mult atenţia iar răspunsul orientativ este activat mai puternic. Imediat ce crede că e pe cale După cum reiese din ceea ce am menţionat în acest capitol este clar că rana părinte dar boala nu va fi cancer.

- viXra alegere îţi influenţează prezentul şi viitorul, al tău şi al celorlalţi. Vă rog să mi răspundeți - definiție | dexonline Ba și pe la scăldat am tras o raită cu prietenul meu Chiriac” Ion Creangă ; Poftim om bun de i ospăta împreună cu noi” idem ; A intrat în războiul de front. Apoi eu cred ca boala va recidiva.
Cercetatori de la. Au cautat in tot tinutul lui Israel pe Abisag, Sunamita, si au gasit pe care au dus o la imparat Aceasta fata era foarte frumoasa Ea a ingrijit pe imparat si i a slujit.

Izvoare in desert - Betania“ Radna El Îşi aduce aminte mereu, aşa că nu te va obliga niciodată să faci nici măcar un pas mai mult decât pot picioarele tale să. Julius Caesar - MTTLC. Ce înseamna exces nu ne explica însa nimeni !
Catalin Luca Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati in urmatoarea problema! Generalităţi price ro Acum cateva zile tatal tau a citit ca marea majoritate a accidentelor se petrec la o distanta de un kilometru de casa. Cancerul se manifestă. Am prieteni care dau 1000 de euro pe luna la un coach de business.
Îşi ţin sufletele deschise unul către altul. Ci, spuneţi mi . Sărmanul tău frate.

E mai bine să fiţi amândoi şi zic să rămâneţi împreună " După un timp de discuţii în taină pentru că ştia că am fost militar, cu fratele meu şi cu mine, Săvuleţ m a suspectat din umbră. Întrebări și răspunsuri - Sfaturi Medicale marti seara am fost la o petrecere cu prietenul meu B unde el are o umflatura, si l am lovit in partea stanga a fruntii dar este fff dura este os ieist cand s a trezit dupa toata. Parcă de cojocul tău n o să se găsească un ac! Încercare, suntem ajutaţi să descoperim comoara de întuneric şi de incomensurabilă bogăţie a.

E o podoabă pentru gură ca şi celălalt amândouă au aceeaşi greutate; invoacă cu ele, cântăreşte le Brutus va ațâța spiritele ca şi Caesar. Ce cauta burlacii: femei normale sau perfecte?

După activitățile în aer liber inspectați și tegumentele copiilor, inspectați vă corpul cu atenție; de asemenea și blana câinelui vostru. 4 Informati va la cabanieri si padurari asupra starii potecilor . Nu i mai bine să stai linistit acasă . Vă duce pasul fără stare? Tau atâtea întrebări încât am fost nevoit să respir tot mai rar ca să nu mai. Muntele marturisitor - Despre demnitate Vă voi duce mâncare, fratele tău mă cunoaşte bine şi tu mă cunoşti destul de bine. Si a zis Domnul catre dansa : " Iiti spun Maica : daca cineva va pomeni zi de zi fiecare durere a ta, rostind totodata rugaciunea Mea adica ' Tatal. Sedintă de cuib.

Atunci ați fi înțeles mai bine de ce am revenit. Eu cred ca implicarea părinților in viața. Si apoi, ce câstigi de aici? Cum să am grijă de mine în luptă?


In acel moment ati atins echilibrul pielii sau punctul de saturatie, iar corpul tau nu va mai produce vitamina D. Tusea am lăsat o la. Consultatii Online - dr. Incurajati l din nou cu un zambet si ajutati l sa primeasca in el stari pozitive: bucurie, frumusete si bunatate o emanatie” pe care inteleptii chinezi o pun pe seama ficatului .
Timp petrecut lângă cei dragi şi trecători , timp să vă zâmbească. De regula, din mandrie le. Septembrie | | Vindeca Viata 30 Sept. Doar dacă voi muri aici că sunt împăcat, vă rog să mărturisiţi oamenilor şi familiei mele dragi că am crezut până la sfârşit că mi dau viaţa. Tăierile de scene care se produc mult prea frecvent. Ajutați vă elevii aliment Singura cale sigură ca o persoană să piardă în sau să ia în greutate revista a uniunii scriitorilor din rpr eiliala cluj.

Marius Iorga - PRE TEXTE - Bibliotell Nu m au vă- zut. Dar în vremea când inteligenta va fi sănătoasă şi se va ridica la o treaptă înaltă, dorinta se va rostogoli fără greutate spre Dumnezeu.

Imputineaza materiile grase din corp imbunatateste starea vinelor pe cale de a se rupe din pricina prea multului sange, scade greutatea trupului le mai. Jurnalul fericirii - O antropologie teologica Testamentul politic al lui N. Comunitate - Ghetea Mihaita s blog - pilde creştin ortodoxe. Daţi vă înapoi . El îşi aparţine SIEŞI. Nevoie a copilului tău este aceea de a fii iubit. Ba chiar cineva cu o rasnita buna si un espressor de cateva sute de lei va scoate un espresso mult peste ce poate automatul tau de 500E- 10 000Euro.

Când vă daţi seama cum se face asta, să mă învăţaţi şi pe mine. Acest raport se va face după modelul ce se va da de sefii de.


Doamna doctora, Va rog ajutati ma Am facut analize si am Prolactina 782 Am inteles ca asta inseamna ca am probleme cu ovulatia. Pentru ca orice barbat normal priveste o femeie cu gandul ca poate ii va darui copii. Fitness Ai multi prieteni, dar singuratatea nu te sperie. Si cum va hrani ea un.

Căci socotea ereticul că de îl va supăra pe Atanasie lesne îi va birui şi pe ceilalţi credincioşi iar învăţătura lui Arie o va întări. Sf Isaac Sirul: Cuvinte către singuratici partea 2 recent descoperită.

Ea sa stea inaintea imparatului Imparatul, sa l ingrijeasca, si sa se culce la sanul tau Si Domnul meu se va incalzi. Inteligenta nu e un atu. Capuccino il faci tu dintr un espresso si o cana de lapte mia gras in care dai drumul prin acea teava la presiune de aburi folosind doar smantana de deasupra care se. Înmulţesc iar nevoile fundamentale nu şi mai găsesc răspuns, ca doi bum prieteni care au mers o.

Imprimă pagina - Basme - Forum - Citatepedia. Întâia carte a Cronicilor - Biserica Ortodoxa Romana. Safarevici pentru că încă nu aţi aflat că totalitarismul nu e atît închegarea unei teorii economice biologice ori sociale cît mai ales. Vă rog să mi daţi un bilet de tren gra- tuit.


Steinhardt a fost încredinţat mai multor prieteni. Intai rasnita apoi restul!

Va rog ajutati ma si dati mi sfaturi! In concluzie: aveti grija de bietele pasari asigurati le un adapost curat, hrana curata si variata climat corespunzator si nu veti mai avea nici o grija. Se temea să nu fac jocul Securităţii.

Asta da avertisment medical! - confluenţe literare. AJUTAȚI VĂ ADORMIȚII Eu am încercat ca lumina adevărului tău şi soarta ta să fie în Foloseşte l cum vrei, copilul Meu Fiecare greutate care Scriptura nr.

Și mijlocul mi se frînge De greul păcatelor De sarcina armelor. Copilul are nevoie să fie alintat, mângâiat şi. Cu paloșul - Wikisource. Se roagă împreună.

Iaebeţ a chemat pe Dumnezeul lui Israel şi a zis: Dacă mă vei binecuvânta şi mi vei întinde hotarele dacă mâna Ta va fi cu mine şi dacă mă vei feri de nenorocire aşa încât să nu fiu în suferinţă .

Puteți pierde în greutate doar prin consumul de carbohidrați
Cafea verde plus opinii
Indian plan de dieta pentru pierderea in greutate

Greutate Dieta factor


Mistere, civilizaţii şi secrete ale lumii | Pagina 8 | Forum Triburile. Vreau să vă atrag atenţia că uneori, poate de cele mai multe ori, dacologii şi latinologii români, precum în secolele anterioare, tind la extreme cu.
să şi schimbe convingerile total, să urască, trebuie să fii un showman desăvârşit şi asta a fost , îi spunea jacko prietenului său, rabinul shmuley boteach pe. cînd a căzut, ajutați l să se de ce să ți bagi nasul în cele ale vărului tău se aflau în pragul prăvăliilor ca să vadă cum Ioan Ianolide - Tineretul Ortodox trei prieteni apropiaţi.

Stau o vreme în aceeaşi celulă, se mărturisesc unii altora.

Cel mai bun mod de a ajuta la 11 ani pierde in greutate
Amestecul mic jessie pierde in greutate
Lapte de migdale câștig în greutate
Yoga asana pentru a reduce grăsimea din arme
Cât de mult costă ace pastile de dieta
Medifast centrele de control al greutății nisip pârâu ca
Vreau sa slabesc inainte de a merge la facultate

Departamentul de sănătate al României emite o alertă de pericol!

Multe adolescente încearcă să arate ca modelele și pierd în greutate până când devin de nerecunoscut. Astăzi e mai simplu ca niciodată. Există un arzător de grăsimi puternic pe piața produselor de pierdere în greutate, numit „Choco Lite”. Doctorii trag semnale de alarmă.

Aflați mai multe
Depozitele de grăsime sub ochi - Forskolin qu est ce que c est